دکتر علیرضا نادری
  سلام، به حساب کاربری خود وارد شوید و یا ثبت نام کنید
 
مبحث سوال را انتخاب فرمایید:    
 
 مبحث سوال : معافیت سربازی تاریخ ارسال سوال : 12/ 5 / 1397 تاریخ ارسال پاسخ :14 / 5 / 1397
سوال :
با سلام و عرض خسته نباشید ممنون میشم منو راهنمایی کنید که آیا با قوانین سال 97 معاف میشم یا خیر.(ضعیف بودن چشم ها) چشم راست. SPH=-5.50 SYL=-0.75 چشم چپ.SPH=-5.25 SYL=-1.50 آیا با قطره من معاف میشم یا خیر. ممنون از جناب آقای دکتر و سایت خوبتون.
پاسخ :
با سلام. اگر مدرک تحصیلی شما زیر لیسانس باشد و پس از ریختن قطره مجموع نزدیک بینی و استیگماتیسم چشمتان بالای 6 باشد معاف می شوید.
 مبحث سوال : معافیت سربازی تاریخ ارسال سوال : 5/ 5 / 1397 تاریخ ارسال پاسخ :6 / 5 / 1397
سوال :
سلام آقای دکتر نمره چشم چپ من اینه OD.pL-o.7s×10 معافیت پزشکی دائم بهم تعلق میگیره یا نه؟ ممنون میشم راهنمایی کنین
پاسخ :
با سلام. خیر
 مبحث سوال : معافیت سربازی تاریخ ارسال سوال : 5/ 5 / 1397 تاریخ ارسال پاسخ :6 / 5 / 1397
سوال :
سلام آقای دکتر وقتتون بخیر من چشم راستم 1/10دید بینایی داره و چشم چپم 10/10 دیدبینایی داره خواستم ببینم معافیت پزشکی دائم بهم میدن یانه؟؟؟
پاسخ :
با سلام. خیر
 مبحث سوال : آب مروارید یا کاتاراکت تاریخ ارسال سوال : 3/ 5 / 1397 تاریخ ارسال پاسخ :3 / 5 / 1397
سوال :
جناب دکتر اگر کاتاراکت ثانویه لیزر نشه مشکلی برای چشم ایجاد میکنه؟
پاسخ :
با سلام. بینایی تار می شود.
 مبحث سوال : معافیت سربازی تاریخ ارسال سوال : 3/ 5 / 1397 تاریخ ارسال پاسخ :3 / 5 / 1397
سوال :
سلام. من چشم راستم 1/10دید بینایی داره و چشم چپم 10/10 دیدبینایی داره و چشم راستم انحرافی هم داره خواستم ببینم معافیت پزشکی دائم بهم میدن یا نه.ممنون میشم جواب بدین
پاسخ :
با سلام. خیر بند28 - استرابيسم : معاف از خدمات رزمي
 مبحث سوال : آب مروارید یا کاتاراکت تاریخ ارسال سوال : 2/ 5 / 1397 تاریخ ارسال پاسخ :3 / 5 / 1397
سوال :
سلام آقای دکتر آیا خشکی چشم از عوارض جراحی آب مروارید میتونه باشه؟ حدود یک ماه و نیم از جراحیم میگذره پزشکم قطره سینالون تجویز کردن گفتن هر موقع احساس خستگی کردم در هر دو چشم بریزم البته در چشمی هم که جراحی کردم احساس میکنم یه چیزی داخلش هست مخصوصا عصر به بعد
پاسخ :
با سلام. به صورت گذرا پس از عمل می تواند خشکی چشم تشدید شود.
 مبحث سوال : قوز قرنیه یا کراتوکونوس تاریخ ارسال سوال : 31/ 4 / 1397 تاریخ ارسال پاسخ :3 / 5 / 1397
سوال :
سلام جدیدترین روش برای جلوگیری از پیشرفت یا درمان قوز قرنیه چیست؟ آیا میتوان بعد از آن عمل جراحی لیزیک برای صفر کردن نمره چشم را انجام داد؟ یا روش جدیدی در راه هست که بتواند که هم قوزقرنیه را درمان کند و هم نمره چشم را صفر کند؟
پاسخ :
با سلام. برای جلوگیری از پیشرفت قوز قرنیه عمل کراس لینک انجام می شود. اگر شرایط چشم اجازه بدهد می توان همزمان بالیزر شماره چشم را اصلاح کرد و با عمل کراس لینک از پیشرفت قوز قرنیه جلوگیری کرد.
 مبحث سوال : قوز قرنیه یا کراتوکونوس تاریخ ارسال سوال : 31/ 4 / 1397 تاریخ ارسال پاسخ :3 / 5 / 1397
سوال :
برای درمان قوزقرنیه به جز کراس لینک و رینگ چه روش جدید دیگری قابل انجام است؟
پاسخ :
با سلام. مطالب کامل را در سایت مطالعه فرمایید.
 مبحث سوال : آب مروارید یا کاتاراکت تاریخ ارسال سوال : 30/ 4 / 1397 تاریخ ارسال پاسخ :3 / 5 / 1397
سوال :
سلام و ممنون به خاطر پاسخ گویی به سوالاتم جناب دکتر من امروز بعد از ۴۰ روز از جراحی آب مروارید به پزشک مراجعه کردم ایشون گفتن که کپسول خلفی عدسی کدر شده که دو ماه دیگه باید لیزر کنم تا برطرف شه میخواستم بدونم آیا این عارضه شایع هست و دلیلش چی هست؟ و اینکه اگر لیزرش نکنم مشکلی بوجود میاد؟
پاسخ :
با سلام. يكي از مهمترين عوارض عمل جراحي آب مرواريد (كاتاراكت) در روش فیکو، کدر شدن کپسول خلفی عدسی یا اصطلاحا کاتاراکت ثانویه است. در عمل آب مروارید با روش خارج کپسولی که قبلا رایج بود شیوع آن از40 تا 50 درصد بود. در روش عمل آب مروارید با فیکو و با استفاده از لنزهای داخل چشمی با طراحی جدید شیوع آن به کمتر از ۱۰% کاهش یافته است. پیرامون عدسی طبیعی چشم را غلافی به نام کپسول عدسی احاطه کرده است. در روش های جدید عمل آب مروارید برای برداشتن عدسی کدر شده چشم( جراحی آب مروارید)، جراح کپسول قدامی(جلوئی) عدسی را باز کرده و سپس با استفاده از امواج اولترا سوند (ماوراء صوت) عدسی را به قطعات کوچکتر می شکند و در نهایت محتویات آن را خارج می کند. مثل اینکه در قوطی کنسرو باز شده و محتویات آن تخلیه شود. در نتیجه کپسول عدسی باقی می ماند و عدسی مصنوعی (لنز داخل چشمی) در کپسول عدسی طبیعی کار گذاشته می شود. در نتیجه دیواره خلفی(پشتی) کپسول نگهدارنده عدسی دست نخورده و سر جای اول خود باقی می ماند و ممکن است پس از چند ماه یا چند سال این کپسول خلفی، کدر شده و باعث اختلال بینایی شود. این حالت، کاتاراکت ثانویه یا after cataract نامیده می شود.
 مبحث سوال : قوز قرنیه یا کراتوکونوس تاریخ ارسال سوال : 21/ 4 / 1397 تاریخ ارسال پاسخ :29 / 4 / 1397
سوال :
سلام، من همیشه (6 ماه یکبار) برای تشخیص پیشرفت قوز قرنیه ام میرفتم کلینیک نور و اونجا عکس پنتاکم یا توپوگرافی قرنیه مینداختن و مقایسه میکردن با عکس قبلی خواستم ببینم اگه 6 ماه بعد آخرین ویزیت برم یه جای دیگه غیر از کلینیک نور و اونجا احتمالا با دستگاه پنتاکم کارخونه دیگه ای عکس بگیرن امکان مقایسه عکس کلینیک نور که برا 6 ماه پیشش هست با جای دیگه (و طبیعتا دستگاه پنتاکم متفاوت) برای تشخیص پیشرفت قوز قرنیه وجود داره ؟
پاسخ :
با سلام. در هر جایی می نوانید پی گیری کنید
12345678910...صفحه آخر