دکتر علیرضا نادری
  سلام، به حساب کاربری خود وارد شوید و یا ثبت نام کنید
 
مبحث سوال را انتخاب فرمایید:    
 
 مبحث سوال : انحراف چشم تاریخ ارسال سوال : 29/ 11 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :29 / 11 / 1396
سوال :
با سلام و خسته نباشید خدمت دکتر گرامی. می خواستم بدانم اراک متخصص استرابیسم دارد؟اگر دارد زحمت بکشید معرفی بفرمائید. با تشکر
پاسخ :
با سلام. متاسفانه در اراک همکاران این رشته را نمی شناسم.
 مبحث سوال : معافیت سربازی تاریخ ارسال سوال : 29/ 11 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :29 / 11 / 1396
سوال :
با عرض سلام ببخشید چشم من تنبلی چشم داره و فقط دو ردیف اول علامت ها رو می تونم تشخیص بدم حالا از مقدار ضعیفی اون چشم اطلاعی ندارم فقط یک بار دکتر رفتم گفت عینک بزنی نزنی فرق نداره با این حساب معاف پزشکی میشه گرفت مدرک من ارشد می باشد
پاسخ :
با سلام. اگر فقط تنبلی چشم داشته باشید، معاف از خدمات رزمی می شوید:بند 35- آمبليوپي يك چشم يا دو چشم : معاف از خدمات رزمي
 مبحث سوال : معافیت سربازی تاریخ ارسال سوال : 29/ 11 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :29 / 11 / 1396
سوال :
سلام آقای دکتر من برای معافیت اقدام کردم وپیش پزشک مربوط رفته و ایشون بعد از معاینه این نمره را ثبت کردند OD: -8-0.5× 17آیا با این نمره بنده در مقطع فوق لیسانس معاف خواهم شد یا نه?????وآیا چشمام بالای ۸ محسوب میشود؟؟؟؟؟ با آستیگمات منظور نیست؟؟؟
پاسخ :
با سلام. مفهوم ان یعنی شماره شما بالا 8 است.
 مبحث سوال : قوز قرنیه یا کراتوکونوس تاریخ ارسال سوال : 28/ 11 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :28 / 11 / 1396
سوال :
سلام آیا عمل های جلوگیری از پیشرفت قوز قرنیه باعث نازک شدن قرنیه میشه ؟ و اینکه در آینده تاثیر منفی روی عمل پیوند قرنیه داره؟
پاسخ :
با سلام . خیر
 مبحث سوال : قوز قرنیه یا کراتوکونوس تاریخ ارسال سوال : 27/ 11 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :28 / 11 / 1396
سوال :
با سلام دچار قوز قرنیه هستم.وشدت چشم راستم بیستر از چشم چپم هست.چند وقتیست که از خواب بیدار میشوم چشم راستم درد میگیردو کار با کامپیوترهم همین طور میشود.اما چشم چپم نه.علت آن چیست؟
پاسخ :
با سلام. چون شدت قوز قرنیه در چشم راست بیشتر است.
 مبحث سوال : قوز قرنیه یا کراتوکونوس تاریخ ارسال سوال : 26/ 11 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :28 / 11 / 1396
سوال :
سلام خدمت دکتر علیرضا نادری بنده قوز قرنیه دارم و بخاطر افسردگی قرص سرکوئل (اسم دیگرش کوئتیاپین) و آمپول Fluanxol Depot و قرص آلپرازولام مصرف می کنم ... آیا این دارو ها باعث ایجاد یا بدتر شدن قوز قرنیه میشن یا نه ؟
پاسخ :
با سلام. خیر
 مبحث سوال : معافیت سربازی تاریخ ارسال سوال : 26/ 11 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :28 / 11 / 1396
سوال :
سلام آقای دکتر ببخشید من دکتر رفتم درنسخه اینچنین ذکر شده oD:-8-0.5× 170میخاستم ببینیم الان چشم من چنده.......؟؟؟؟؟؟؟؟آیا بالای ۸ محسوب میشود؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ :
با سلام . یعنی 8 نمره نزدیک بینی و نیم نمره آستیگماتیسم
 مبحث سوال : معافیت سربازی تاریخ ارسال سوال : 24/ 11 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :26 / 11 / 1396
سوال :
باعرض سلام خدمت جناب دکتر.....بنده با نمره چشمoD:-8-0-/5×180و os:-8 با مدرک کارشناسی ارشد معاف می شوم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون از لطفتان
پاسخ :
با سلام. اگر پس از ریختن قطره های پشاد کننده مردمک جمع نزدیک بینی و استیگماتیسم همچنان بالای 8 باشد، معاف می شوید. بند2- ميوپي با سيكلوپلژي کامل : (ميوپي با سيكلوپلژي كامل كه در صورت همراه بودن با آستيگماتيسم با علامت مثبت منظور شود ولي محاسبه نگردد.) الف)ميوپي بيش از6 ديوپتر يك چشم : معاف دائم تبصره- براي دارندگان مدارك کارشناسي و بالاتر ميوپي بيش از 8 ديوپتر يك چشم: معاف دائم ب)ميوپي از 3 تا 6 ديوپتر هر يك از چشمها : معاف از خدمات رزمي تبصره- براي دارندگان مدارك کارشناسي و بالاتر ميوپي از 3 تا 8ديوپتر هر يك از چشمها: معاف از خدمات رزمي
 مبحث سوال : قوز قرنیه یا کراتوکونوس تاریخ ارسال سوال : 24/ 11 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :26 / 11 / 1396
سوال :
آیا دیر خوابیدن مثلا ساعت 6 صبح خوابیدن باعث بدتر شدن قوز قرنیه میشه ؟ سریعتر میکنه روند بدتر شدن قوز قرنیه رو ؟
پاسخ :
با سلام. خیر
 مبحث سوال : قوز قرنیه یا کراتوکونوس تاریخ ارسال سوال : 23/ 11 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :26 / 11 / 1396
سوال :
سلام عمل کراس لینکینگ (قوز قرنیه) عمل راحتیه ؟ و اینکه عوارض احتمالیش چیه ؟ آیا درد حس میشه هنگام عمل و بعد عمل ؟
پاسخ :
با سلام . اطلاعات کامل را در سایت مطالعه فرمایید. http://dr-naderi.com/main/main.aspx?id=103
12345678910...صفحه آخر