دکتر علیرضا نادری
  سلام، به حساب کاربری خود وارد شوید و یا ثبت نام کنید
 
مبحث سوال را انتخاب فرمایید:    
 
 مبحث سوال : بيماريهاي چشم تاریخ ارسال سوال : 19/ 1 / 1397 تاریخ ارسال پاسخ :25 / 1 / 1397
سوال :
سلام 6 ماه پیش دکتر تشخیص قوز قرنیه خفیف برای چشم راست و چپم داد با توپوگرافی قرنیه ... چن روز پیش رفتم برا معاینه کلینیک نور عکس پنتاکم یا توپوگرافی قرنیه انداختن و دکتر چهار تا پارامتر چشم چپ و چهار تا پارامتر چشم راست رو با چهار تا پارامتر عکس جدید مقایسه کرد و چون تغییری نکرده بودن گفت برو یک سال دیگه بیا و چشمت پیشرفتی نکرده ولی خودم بعدا عکس ها رو نگاه کردم دیدم یه بخش هایی از عکس چشم راست و چپ که قبلا ینی 6 ماه پیش انداخته شده آبی یا سبز بوده الان تو عکس جدید زرد شده و عکس جدید و قدیم شبیه هم نیستن کاملا همچنین ضخامت چشم راست از 520 میکرون رسیده به 512 میکرون ! سوالم این هست که الان نظر پزشک کلینیک نور درسته و تغییری نکرده قوز قرنیه چشم راست و چپم با توجه به 4 تا پارامتری که مقایسه کردن ؟ و اینکه تفاوت هایی که ذکر کردم مهم نیستن ؟؟؟
پاسخ :
با سلام . تفسیر عکس های قرنیه کاری است تخصصی. در نتیج بر مبنای تغییر رنگ تفسیر دقیق نیست.
 مبحث سوال : بيماريهاي چشم تاریخ ارسال سوال : 15/ 1 / 1397 تاریخ ارسال پاسخ :15 / 1 / 1397
سوال :
با عرض سلام و خسته نباشید بر اثر ضربه ای به سرم خورده است پلک چشمم کارایی خود را از دست داده است و به صورت خودکار قادر به باز و بسته شدن نیست.سوال بنده این است که باید به چشم پزشک مراجعه کنم یا متخصص مغز و اعصاب و باید برای بهبود چشمم چه اقدامی کنم لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر 09301892633
پاسخ :
با سلام. به چشم پزشک مراجعه کنید و در صورت لزوم به متخصص مغز و اعاب ارجاع خواهد شد.
 مبحث سوال : بيماريهاي چشم تاریخ ارسال سوال : 4/ 12 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :4 / 12 / 1396
سوال :
سلام اقای دکتر سلامی دوباره . خسته نباشید.سه تا سوال داشتم از خدمتتون. اول اینکه اقای دکتر مردمک چشم چپم که یک بارم خدمتتون عرض کردم رفتم چشم پزشک اندازه گیری کردن و گفتن مردمک چشم چپت نسبت به چشم راستت ۲ دهم بزرگتره.ولی این تفاوت اندازه در نو روشن اونجوره .وقتی که در تاریکی یا نور اتاق هستم مردمک چشم چپم به وضوح بزرگتر از چشم چپم میشه ولی رفلکس و بقیه موارد مردمک کاملا نرماله.آیا این همون مردمک آدی هست؟ دومین سوالم اینه که من بعد یه استفراغ شدید و سرگیجه مردمکم اینجوری شده اوایل افتادگی خیلی خفیف پلک هم داشتم ولی در عرض ۱۰ روز خوب شد ولی الانم که الانه وقتی بالا رو نگاه میکنم حس میکنم پلک همان قسمت در فشاره.ایا میتونه فلج عصب سوم بوده باشه؟ دکتر ها گفتن مشکلی نیست و فقط یک اپتومتریست گفت انحراف خفیف داری.البته دوبینی اینا هم ندارم وفقط نگاه کردنی چیزی دقیقا همان قسمت مردمک پشت سرم یعنی قسمت پشت گوشم درد خفیفی میگیره.ممنون میشم در این مورد هم راهمماییم کنید. سومین سوالمم اینه که من با اینکه چشام جفتشون هم ضعیفیش نمره ۱ هست ولی همان قسمت مردمک بزرگ شده وقتی عینک نمیزنم بیشتر تار تره . دلیل این چی میتونه باشه؟ با تشکر از محبتتون اقای دکتر
پاسخ :
با سلام. در مورد بیماری شما قبلا توضیحات کاملی دادم. برای اطمینان از تشخیص لازم است توسط نوروافتالمولوژیست (فوق تخصص اعصاب چشم) معاینه و بررسی شوید.
 مبحث سوال : بيماريهاي چشم تاریخ ارسال سوال : 20/ 11 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :20 / 11 / 1396
سوال :
سلام اقای دکتر من مشخصات چشمام اینه: +4.3 با استیگمام 2 +4.5 با استیگمام 2.5 ایا معاف میشم یا ن،؟
پاسخ :
با سلام. من نحوه محاسبه را دقیقا نمی دانم؛ اما بر اساس برداشتی که از ، در دوربینی استیگماتیسم با شماره دوربینی جمع نمیشود. اگر جمع شود به ضرر شماست. یعنی فقط عدد دوربینی درنظر گرفته می شود که در مورد شما کمتر از 6 است. بند1-هيپرمتروپي با سيكلوپلژي كامل : (هيپرمتروپي با سيكلوپلژي كامل كه در صورت همراه بودن با آستيگماتيسم ، با علامت منفي منظور شود ولي محاسبه نگردد.) الف) هيپرمتروپي بيش از6 ديوپتر يك چشم : معاف دائم تبصره- براي دارندگان مدارك کارشناسي و بالاتر هيپرمتروپي بيش از 8 ديوپتر يك چشم: معاف دائم ب) هيپرمتروپي از 3 تا 6 ديوپتر هر يك از چشمها : معاف از خدمات رزمي تبصره- براي دارندگان مدارك کارشناسي و بالاتر هيپرمتروپي از 3 تا 8ديوپتر هر يك از چشمها: معاف از خدمات رزمي
 مبحث سوال : بيماريهاي چشم تاریخ ارسال سوال : 14/ 11 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :14 / 11 / 1396
سوال :
سلام دکتر جان ممنون بابت پاسخ کاملتون.فقط اقای دکتر سوال من اینه که مردمک آدی میتونه به دلیل بیماری ام اس ایجاد بشه؟ چون به عصب بینایی مربوطه گفتم.مطالعه کردم نگران شدم.البته مردمک چشم من رفلکس هاش طبیعیه. فقط این مورد نگرانم کرده که میترسم از علایم بیماری ام اس باشه
پاسخ :
با سلام .خیر
 مبحث سوال : بيماريهاي چشم تاریخ ارسال سوال : 11/ 11 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :13 / 11 / 1396
سوال :
سلام اقای دکتر خسته نباشید. بنده بعد از یک مریضی که الان بهبود یافتم مردمک یک چشمم نسبت به اون یکی یکم بزرگ تر شده به دکتر هم رفتم گفت مشکلی نیست و تشخیص مردمک آدی دادند. میخواستم بپرسم در چه شرایطی این اتفاق میفته. چشمم سالمه ولی وقتی عینک نمیزنم یکم اذیت میشم و نگرانم کرده . چجور میتونم این مشکل رو حل کنم.این یک مشکل حاده به نظرتون؟ تو چه بیماری هایی اینجوری میشه.
پاسخ :
با سلام. مردمک آدی Adie's Pupil می تواند در یک چشم یا در هر دو چشم به صورت گشادی مردمک توام با تاخیر و کندی در پاسخ به نور دیده شود. معمولا در این افراد رفلکس تاندونهای زانو و ارنج نیز از بین میرود. علت آن اختلال عصب گیری پاراسمپاتیک عنبیه و عضلات مژگانی به خصوص بعد از گانگلیون مژکی (سیلیاری) است. علل این اختلال می تواند ناشی از بیماریه های ویروسی، ضربه، اسپاسم عروق ناشی از میگرن، جراحی های چشمی، تومرها و سرفه مزمن باشد. معمولا این بیماری خوش خیم و با علت نامشخص است و نیازی به درمان ندارد. در صورتیکه مردمک گشاد باشد و نور اذیت بکند، می توان روزی 3-4 بار از قطره پیلوکارپین استفاده کرد. اگر در دید نزدیک اشکالی ایجاد کرده باشد، می توان عینک مطالعه یا کامپیوتر تجویز کرد.
 مبحث سوال : بيماريهاي چشم تاریخ ارسال سوال : 6/ 11 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :7 / 11 / 1396
سوال :
سلام آقای دکتر من 21 سالم هست، استیگماتیسم چشمم بالاست (4/5 و 4) و همینطور مشکل نزدیک بینی دارم و به نظر میرسه که چشمم از لحاظ ژنتیکی هم ضعیف باشه چون خواهرم نمره چشمش 10 هست و برادرم و مادرم هم چشمشون در حد متوسط، ضعیف هست. من روزانه به طور متوسط 10 ساعت پشت کامپیوتر و یا در حال درس خوندن هستم. می خواستم از شما بپرسم که چطور میتونم از ضعیف شدن بیشتر چشمم جلوگیری کنم. آیا استفاده از قطره و انجام تمارین چشمی (مانند دیدن به اطراف، دیدن فاصله ی 20 متری بعد از 20 دقیقه و...)میتونن از چشمم مراقت کنن؟ اگر بله، تا چه حدی باید این تمارین رو روزانه انجام بدم و اگر خیر، چه راهی رو پیشنهاد میکنید؟ ممنونم
پاسخ :
با سلام. مطالعه یا استفاده زیاد از چشم باعث ضعیف تر شدن چشم نمی شود.
 مبحث سوال : بيماريهاي چشم تاریخ ارسال سوال : 3/ 11 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :3 / 11 / 1396
سوال :
اقای دکتر ببخشید باز مزاحم شدم.من این مشکل برام عذاب شده.وقتی نگاه میکنم ی حس سوزش در منطقه اکسیپیتال یا پس سری مغزم حس میکنم و تاری دید خفیفی داشتم که با عینک اصلاح شد.فقط از التهاب عصب بینایی میترسم این جس سوزش هنگام نگاه کردن در پشت سر میتونه به نوریت ربط داشته باشه؟ و همچنین دقیقا همان سمت مردمک چشمم در حد نیم الی یک میلس متر بزرگ تر شده ولی رفلکس طبیعی داره.ممنون میشم راهنماییم کنین که این حس سوزش و گشاد شدن و ضعف نسبی چشمم میتونه از چی یاشه.دیدم با عینک در هردو چشمم حتی 12\10 هستش که بالاتر از حد طبیعی هم هست.
پاسخ :
با سلام. علائم ذکر شده هیچ ربطی به نوریت عصب بینایی ندارد. پس نگران نباشید.
 مبحث سوال : بيماريهاي چشم تاریخ ارسال سوال : 2/ 11 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :2 / 11 / 1396
سوال :
سلام اقای دکتر من مدتی که پلک چشم هام روی خط مژه ورم میکنه و میخاره دکتر که رفتم بهم پماد هیدروکورتیزون چشمی و شامپو بچه داد. استفاده کردم ولی به محض اینکه ارایش میکنم بدتر میشه . البته من کلا شاید هفته ای یبار آرایش کنم .و حتما هم قبل خواب میشورم .وسایل آرایشی هم عوض کردم . حتی دو ۳ هفته اصلا آرایش نکردم حتی اگر آرایش هم نکنم بازم همچنان یکم ورم داره . ممنون میشم کمکم کنید .درضمن من قبلا هم چندین بار این مشکل داشتم ولی با پماد زود خوب شد.این دفعه هنچنان ادامه داره. ممنون میشم راهنمایی کنید .مینا از گیلان
پاسخ :
با سلام. شما دچار بلفاریت هستید. بلفاريت يعني التهاب لبه پلکها. اين بيماري پوست لبه پلکها ( علي الخصوص جاييکه مژه ها بيرون مي آيند) را درگير مي کند.معمولا زماني که غدد چربي کوچکي که در لبه پلکها قرار دارند؛ عملکرد طبيعي نداشته باشند، بلفاريت ايجاد مي شود. زماني که اين غدد چربي خوب کار نکنند، ممکن است رشد باکتري ها زياد شده و باعث التهاب، تحريک و خارش پلکها شود. بلفايت در اغلب موارد مزمن بوده و درمان آن مشکل است. اگرچه بلفاريت مزاحم و آزار دهنده است اما باعث آسيب بينايي نمي شود. اگر مبتلا به بلفاريت هستيد، درمان زير را روزي يک تا دو بار انجام دهيد: چشم هايتان را ببنديد و به مدت ده دقيقه روي آن کمپرس گرم بگذاريد. بلافاصله پس از آن، چند قطره شامپو بچه با کمي آب ولرم مخلوط کرده هم بزنيد و با اپليکاتور (گوش پاک کن) آغشته به آن قطره هاي چربي و شوره ها را از ريشه مژه ها و لبه پلکتان پاک کنيد. پلکهايتان را با آب گرم ، آب بکشيد و با حوله تميز خشک کنيد. لازم است پاي مژه هايتان را کاملا تميز کنيد. براي اين منظور ، پلکتان را از کره چشم دور کرده و فاصله دهيد و با ملايمت تميز کنيد تا به قرنيه چشمتان آسيب نرسانيد. از پزشک خود بخواهيد تا در صورتيکه صلاح مي داند ، محلول آنتي بيوتيکي نيز تجويز کند تا پس از شستشو استفاده کنيد. اين کار را تا زمانيکه علائم و نشانه هاي بيماري از بين برود ادامه دهيد. اگرچه ممکن است شما بتوانيد تدريجا تعداد دفعات شستشو را کاهش دهيد؛ ولي بايد براي تحت کنترل نگهداشتن بيماري مراقبت هاي روزمره را ادامه داد. اگر دوباره بيماري شعله ور شد، مراقبت فردي يک يا دو بار در روز را از سر بگيريد. اگر شوره نيز داريد، استفاده از شامپوهاي ضد شوره ممکن است علائم را تخفيف دهد.
 مبحث سوال : بيماريهاي چشم تاریخ ارسال سوال : 1/ 11 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :1 / 11 / 1396
سوال :
سلام اقای دکتر خسته نباشید.سه سوال داشتم ازتون ممنون میشم جواب بدین. سوال اولم اینه که در معاینه مطب که با قطره متخصص ها چشم رو معاینه میکنن میتونن دقیقا التهاب عصب بینایی رو تشخیص بدن؟ چون من به سه دکتر مراجعه کردم و هرسه دکتر گفتن که با معاینه کامل در مطب خیالت از عصب بینایی راحت باشه و حتی گفتن اگه التهاب در گذشته هم باشه قابل تشخیصه و کافیه مردمک گشاد بشه و معاینه بشی.پس تست vep که تو سایت ها میزنن ارزشش بالاتر نیست؟ دومین سوالم اینه که وقتی قطره رو میریزن تو هر چشم امکانش هست که یک چشم مردمکش زودتر تنگ بشه و اون یکی چشم گشادی مردمک هنوز مونده باشه؟من قطره که میریزن میام خونه شب نگاه میکنم میبینم مردمک اون چشمم نسبت به اون یکی بازه و هنوز گشادیش مونده سومین سوالمم اینه ک اگر چشمی ده پانزده روز به نور حساس بشه و موقعی که اجسام رو به چشم نزدیک میکنی چشم درد بگیره و بعد از این مدت تاری خفیف دید پیدا کنی که با عینک اصلاح بشه میشه به نوریت اپتیک مشکوک شد؟ بعد اون درد و حساسیت شدید به نور مهتاب که با درد منطقه اکسیپیتال پشت سر هم همراه بود و سرگیجه هم داشتم حال همه اونها تموم شده فقط کدری و تاری خفیف چشمم مونده که با توجه به عینکی بودنم نمره عینکم نیم نمره بیشتر شد ولی دیدم با عینک 12\10 هستش که بیش از ۱۰\۱۰ بود.تو شهر ما فقط پریمتری vif بود که دادم اونم ۱۰۰ درصد بود.ممنون میشم هر سه سوالمو جواب بدین خیلی نگرانم.سه بار تو مطب با قطره معاینه شدم با سه متخصص متفاوت.mri هم گرفتم چیزی نبود.فقط دوماه بدجور مریض بودم بیحالی سرگیجه و مشکلات چشم.یاعلی
پاسخ :
با سلام. 1- با معاینه ورم قسمتی از عصب که در داخل چشم است ، تشخیص داده می شود و برای تشخیص قسمت های پشتی عصب تست VEP کمک کننده است. 2- پس از ریختن قطره ممکن است اثر قطره در یک چشم زود تر برطرف شود. 3- مشخصات ذکر شده با نوریت منطبق نیست.
12345678910...صفحه آخر