دکتر علیرضا نادری
  سلام، به حساب کاربری خود وارد شوید و یا ثبت نام کنید
 
مبحث سوال را انتخاب فرمایید:    
 
 مبحث سوال : قوز قرنیه یا کراتوکونوس تاریخ ارسال سوال : 21/ 4 / 1397 تاریخ ارسال پاسخ :29 / 4 / 1397
سوال :
سلام، من همیشه (6 ماه یکبار) برای تشخیص پیشرفت قوز قرنیه ام میرفتم کلینیک نور و اونجا عکس پنتاکم یا توپوگرافی قرنیه مینداختن و مقایسه میکردن با عکس قبلی خواستم ببینم اگه 6 ماه بعد آخرین ویزیت برم یه جای دیگه غیر از کلینیک نور و اونجا احتمالا با دستگاه پنتاکم کارخونه دیگه ای عکس بگیرن امکان مقایسه عکس کلینیک نور که برا 6 ماه پیشش هست با جای دیگه (و طبیعتا دستگاه پنتاکم متفاوت) برای تشخیص پیشرفت قوز قرنیه وجود داره ؟
پاسخ :
با سلام. در هر جایی می نوانید پی گیری کنید
 مبحث سوال : قوز قرنیه یا کراتوکونوس تاریخ ارسال سوال : 15/ 4 / 1397 تاریخ ارسال پاسخ :17 / 4 / 1397
سوال :
با سلام بیماری قوز قرنیه دارم وچشمام به شدت خشک میشه.برای خشکی چشمم چکار کنم؟آیا قوز قرنیه در خشکی چشم تاثیر دارد؟
پاسخ :
با سلام. برای خشکی چشم می توانید از قطره های اشک مصنوعی و ژل های چشمی نرم کننده استفاده کنید. قوز قرنیه باعث خشکیچشم نمی شود.
 مبحث سوال : قوز قرنیه یا کراتوکونوس تاریخ ارسال سوال : 7/ 4 / 1397 تاریخ ارسال پاسخ :10 / 4 / 1397
سوال :
با سلام. دکتر بنده در بدنسازی فعالیت می کنم. با توجه به اینکه قوز قرنیه دارم و باید پیوند قرنیه بشم، میخواستم بدونم بعد از این عمل میتونم باشگاه هم برم یا نه؟ با تشکر
پاسخ :
با سلام. بعد از عمل نمی توانید ورزش سنگین بکنید
 مبحث سوال : قوز قرنیه یا کراتوکونوس تاریخ ارسال سوال : 1/ 3 / 1397 تاریخ ارسال پاسخ :1 / 3 / 1397
سوال :
سلام اقای دکتر بیشتر از یک سال از عمل ccl بنده میگذره مشکلم اینه که چشمم جرم داره به صورت رشته هایی بی رنگ به پزشک مراجعه کردم گفتن حساسیت و قطره لوتمکس دادن الان هم از فلوکورت استفاده میکنم اوایل کمی بهتر شد ولی الان انچنان فایده ای نداره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
پاسخ :
با سلام. منظور سوال شما را دقیقا متوجه شدم. اگر منظورتان ترشحات چسینده چشم ایت، می تواند ناشی از خشکی چشم باشد.
 مبحث سوال : قوز قرنیه یا کراتوکونوس تاریخ ارسال سوال : 27/ 2 / 1397 تاریخ ارسال پاسخ :28 / 2 / 1397
سوال :
سلام و وقت بخیر. آقای دکتر من 31 سالمه دانشجوی دکتریم برا تغییر نمره عینک به دکتر مراجعه کردم و متوجه شدم با عینک قبلیم هیچکدوم از شکلهای روی کارت رو نمی بینم و با دستکاه هم تطابق انجام نمیشد عکس گرفتم و مشخص شد که قوز قرنیه دارم و ضخامت قرنیه م 460 و 470 میکرونه. ایشون منو ارجاع دادن کلینیک نور که عمل کراس لینک کنم. من برا روز چهارشنبه این هفته از مطب حضرتعالی وقت گرفتم که حضوری خدمتتون برسم اما چون الان شهرستانم و نگران گفتم ازتون بپرسم که اینکه من چشمام خیلی قرمز و درد داره و میخاره و هیچکدوم ار شکلها رو نمیدیدم یعنی مشکام خیلی حاده؟؟ و نیاز به پیوند قرنیه دارم؟؟ دیگه اینکه چون من سال آخرم و دارم رساله م ینویسم نشستن طولانی مدت پای لپ تاپ برا من ضرر داره ؟ و اگه بخوام عمل کنم بعدش تا چه مدت نمیتونم کار کنم چون موندم اول دفاع کنم بعد عمل یا نه.. من قبلن یک بار لنززیبایی گذاشتم و اصلان برام قابل تحمل نبود و چشام خیلی اذیت شد اگه بخوام لنز سخت بذارم فک نمیکنم بتونم و اخر اینکه دکتر اینجا گفت که بهتره روزه نگیرم چون خشکی چشم برام بده میتونم روزه بگیرم یا نه؟؟؟ ممنونم که حوصله به خرج میدین انشااله چهارشنبه می بینمتون
پاسخ :
با سلام. درمان قوز قرنیه بسته به شدت آن متفاوت است. عمل کراس لینک برای جلوگیری از پیرفت قوز قرنیه است و حدود یک هفته بعد به زندگی عادی برخواهید گشت. کار با کامپیوتر یا مطالعه تاثیری در پیشرفت قوز قرنیه ندارد.
 مبحث سوال : قوز قرنیه یا کراتوکونوس تاریخ ارسال سوال : 22/ 2 / 1397 تاریخ ارسال پاسخ :28 / 2 / 1397
سوال :
سوال : با سلام دكتر بنده اول برج ٨ سال ٩٦ عمل كراس لينكين انجام دادم قبل از عمل در تاريخ يك مهر پارامتر kmax چشم چپم ٤٦.٦ بود الان يني تاريخ ٦ ارديبهشت ٩٧ اين پارامتر به ٤٧ رسيده يني تقريبا بعد از ٧ ماه و چند روز يني ٠.٤ افزايش داشته ايا با اين مقدار ميشه گفت در حال پيشرفته ؟ نظر دكتري كه زير نظر ايشون هستم ميگن تغييرات بالاي يك ملاكه با اين مقدار نميشه گفت پيشرفت داره تو اين مدت ٧ ماه من تقريبا دوماه يبار عكس پنتاكم گرفتم و تقريبا يه دهم يه دهم رسيد به ٤٧ الان ولي نقشه ي توپو تقريبا همونه تغييري نكرده سطح چشم از چند دكتر شنيدم كه دستگاها خودشون خطا زياد دارن دكترم ميگفت همين الان بري دوباره بگيري ممكنه يه عدد ديگه بده و لازمه اينو بگم برج ده يه عكس گرفتم پارامتر kmax عدد ٤٨.٢ رو نشون داد ! ولي بعد از اون كه دوباره عكس گرفتم همون ٤٦.٧ اين طرفا بود. و يك سوال ديگه ايا ممكنه عمل كراس لينكين بد انجام بشه و خود اين عمل(درصورت بد انجام شدن)بينايي رو بدتر كنه يا باعث پيشرفت بشه؟ و ايا اينكه ممكنه كراس لينكين اثري نداشته باشه برا توقف بيماري؟ اگر خداي نكرده اثر نداشته براي من به هر دليل الان دوباره ميشه انجام داد و ايا اين دفه اثري خواهد داشت؟ سنم ٢٣ سال هست بار سوم هستم میفرستم امیدوارم این دفه جواب بدین راهمم دور هست 1000 کیلومتری بهتون دسترسی ندارم خیلی نگرانم
پاسخ :
با سلام. تفسیر عکس های توپوگرافی قرنیه کاری کاملا تخصصی است و بر اساس یک پارامتر خاص نی توانید قضاوت کنید. تحت نظر چشم پزشکتان درمان را ادامه دهید.
 مبحث سوال : قوز قرنیه یا کراتوکونوس تاریخ ارسال سوال : 12/ 2 / 1397 تاریخ ارسال پاسخ :17 / 2 / 1397
سوال :
سلام آقای دکتر. من قوز قرنیه خفیف دارم ایا با لنز توریک میشه آستیگماتم از بین بره؟ ۳ نمره آستیگمات چشم سمت چپ دارم.این لنزا دائمیه؟ وعوارضش چقدره؟ ممنونم
پاسخ :
با سلام. برای درمان قوز قرنیه در هر فردی راه حل خاص خود را دارد که پس ار معاینه و بررسی کامل می توان می توان تصمیم گرفت.
 مبحث سوال : قوز قرنیه یا کراتوکونوس تاریخ ارسال سوال : 27/ 1 / 1397 تاریخ ارسال پاسخ :28 / 1 / 1397
سوال :
با سلام و عرض احترام آقای دکتر با توجه به عکس های قرنیه ام آیا من قوز قرنیه دارم و آیا نیاز به عمل قرنیه دارم؟http://s9.picofile.com/file/8323789134/1.pdf.html
پاسخ :
با سلام. خیر. شما آستیگماتیسم قرنیه ای دارید.
 مبحث سوال : قوز قرنیه یا کراتوکونوس تاریخ ارسال سوال : 28/ 11 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :28 / 11 / 1396
سوال :
سلام آیا عمل های جلوگیری از پیشرفت قوز قرنیه باعث نازک شدن قرنیه میشه ؟ و اینکه در آینده تاثیر منفی روی عمل پیوند قرنیه داره؟
پاسخ :
با سلام . خیر
 مبحث سوال : قوز قرنیه یا کراتوکونوس تاریخ ارسال سوال : 27/ 11 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :28 / 11 / 1396
سوال :
با سلام دچار قوز قرنیه هستم.وشدت چشم راستم بیستر از چشم چپم هست.چند وقتیست که از خواب بیدار میشوم چشم راستم درد میگیردو کار با کامپیوترهم همین طور میشود.اما چشم چپم نه.علت آن چیست؟
پاسخ :
با سلام. چون شدت قوز قرنیه در چشم راست بیشتر است.
12345678910...صفحه آخر