دکتر علیرضا نادری
  سلام، به حساب کاربری خود وارد شوید و یا ثبت نام کنید
 
مبحث سوال را انتخاب فرمایید:    
 
 مبحث سوال : آب مروارید یا کاتاراکت تاریخ ارسال سوال : 3/ 5 / 1397 تاریخ ارسال پاسخ :3 / 5 / 1397
سوال :
جناب دکتر اگر کاتاراکت ثانویه لیزر نشه مشکلی برای چشم ایجاد میکنه؟
پاسخ :
با سلام. بینایی تار می شود.
 مبحث سوال : آب مروارید یا کاتاراکت تاریخ ارسال سوال : 2/ 5 / 1397 تاریخ ارسال پاسخ :3 / 5 / 1397
سوال :
سلام آقای دکتر آیا خشکی چشم از عوارض جراحی آب مروارید میتونه باشه؟ حدود یک ماه و نیم از جراحیم میگذره پزشکم قطره سینالون تجویز کردن گفتن هر موقع احساس خستگی کردم در هر دو چشم بریزم البته در چشمی هم که جراحی کردم احساس میکنم یه چیزی داخلش هست مخصوصا عصر به بعد
پاسخ :
با سلام. به صورت گذرا پس از عمل می تواند خشکی چشم تشدید شود.
 مبحث سوال : آب مروارید یا کاتاراکت تاریخ ارسال سوال : 30/ 4 / 1397 تاریخ ارسال پاسخ :3 / 5 / 1397
سوال :
سلام و ممنون به خاطر پاسخ گویی به سوالاتم جناب دکتر من امروز بعد از ۴۰ روز از جراحی آب مروارید به پزشک مراجعه کردم ایشون گفتن که کپسول خلفی عدسی کدر شده که دو ماه دیگه باید لیزر کنم تا برطرف شه میخواستم بدونم آیا این عارضه شایع هست و دلیلش چی هست؟ و اینکه اگر لیزرش نکنم مشکلی بوجود میاد؟
پاسخ :
با سلام. يكي از مهمترين عوارض عمل جراحي آب مرواريد (كاتاراكت) در روش فیکو، کدر شدن کپسول خلفی عدسی یا اصطلاحا کاتاراکت ثانویه است. در عمل آب مروارید با روش خارج کپسولی که قبلا رایج بود شیوع آن از40 تا 50 درصد بود. در روش عمل آب مروارید با فیکو و با استفاده از لنزهای داخل چشمی با طراحی جدید شیوع آن به کمتر از ۱۰% کاهش یافته است. پیرامون عدسی طبیعی چشم را غلافی به نام کپسول عدسی احاطه کرده است. در روش های جدید عمل آب مروارید برای برداشتن عدسی کدر شده چشم( جراحی آب مروارید)، جراح کپسول قدامی(جلوئی) عدسی را باز کرده و سپس با استفاده از امواج اولترا سوند (ماوراء صوت) عدسی را به قطعات کوچکتر می شکند و در نهایت محتویات آن را خارج می کند. مثل اینکه در قوطی کنسرو باز شده و محتویات آن تخلیه شود. در نتیجه کپسول عدسی باقی می ماند و عدسی مصنوعی (لنز داخل چشمی) در کپسول عدسی طبیعی کار گذاشته می شود. در نتیجه دیواره خلفی(پشتی) کپسول نگهدارنده عدسی دست نخورده و سر جای اول خود باقی می ماند و ممکن است پس از چند ماه یا چند سال این کپسول خلفی، کدر شده و باعث اختلال بینایی شود. این حالت، کاتاراکت ثانویه یا after cataract نامیده می شود.
 مبحث سوال : آب مروارید یا کاتاراکت تاریخ ارسال سوال : 19/ 4 / 1397 تاریخ ارسال پاسخ :29 / 4 / 1397
سوال :
با سلام اقای دکتر بنده اب مروارید مادرزایی داشتم ک در نوزادی عمل شدم و الان ک ۲۸ سال دارم قصد گذاشتن لنز دارم بعد از کلی معاینه و عکس به یر دو راهی موندم...دکترها میگوند ک بخاطر لرزش چشم که داری احتمالا در اینده لنز به قرینه صدمه بزنه که احتمالش هم کمه البته و یک پزشک توصیه کرده ک در سنین بالاتر عمل شوم ولی من الان نیاز به عمل دارم...البته تا حدی هم قرنیه ضخیم دارم...نظر شما چیست؟ پزشکی به من گفت موردت نادر هست ولی به نظر من عمل کنی بهتره...همه پزشکان فلوشیپ قرنیه ...شماره چشم +15/75 هر کدام ممنون
پاسخ :
با سلام. در این موارد بهتر است لنز را در اتاق خلفی چشم کار گذاشت تا احتمال تماس با قرنیه نداشته باشد. بهتر است معاینه شوید تا بتوان نطر نهایی داد.
 مبحث سوال : آب مروارید یا کاتاراکت تاریخ ارسال سوال : 15/ 4 / 1397 تاریخ ارسال پاسخ :17 / 4 / 1397
سوال :
سلام من 36 سالمه عمل آب مروارید انجام دادم هردو چشم.الان دیگه گوشی موبایلو نمبینم و نمیتونم مطالعه کنم.کارمم تعمیرات موبایل هست .آیا راهی برای دید نزدیک بدون عینک هست؟ممنون میشم از راهنمایی شما
پاسخ :
با سلام. بهتر بود که موقع عمل از لنز های داخل چشمی اصلاح کننده پیرچشمی استفاده می کردید. بهر حال باید معاینه شوید تا بتوان تصمیم گرفت که از چه راهی می توان به شما کمک کرد.
 مبحث سوال : آب مروارید یا کاتاراکت تاریخ ارسال سوال : 2/ 4 / 1397 تاریخ ارسال پاسخ :3 / 4 / 1397
سوال :
سلام ۳۰ سالم هست ‌و در سن ۵ سالگی به خاطر ضربه ای که خوردم چشم راستم آب مروارید گرفت البته من در سن ۱۰ سالگی متوجه این موضوع شدم که چشمم دیگه دچار تنبلی شده بود حدود یک ماه پیش روی چشمم جراحی آب مروارید انجام شد که دکتر گفتن چون چشمم تنبل هست امکان برگشت دید وجود نداره و دید چشمم که در حال حاضر ۱ هست نهایتا به ۲ و ۳ میرسه البته باید بگم که چشمم استیگمات ۲/۷۵ هست من دو سوال دارم از خدمتتون اگر عینک یا لنز تماسی هم بگذارم دید چشم راستم بهتر نمیشه؟ من حدود ۱۰ سالی هست که تکواندو کار میکنم حالا دکتر بهم گفتن دیگه نمیتونم به این فعالیت ادامه بدم آیا واقعا همینطوره؟؟این موضوع خیلی برام مهمه این که بتونم به ورزش ادامه بدم ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
پاسخ :
با سلام. در مورد بهتر شدن بینائیتان با لنز یا عینک باید معاینه شوید تا تاثیر لنز یا عینک بررسی شود. در مورد ورزش پس از دوره بهبودی کامل می توانید به ورزش ادامه بدهید؛ گرچه ورزش های رزمی توام با احتمال خطر ضربه به چشم است.
 مبحث سوال : آب مروارید یا کاتاراکت تاریخ ارسال سوال : 27/ 1 / 1397 تاریخ ارسال پاسخ :28 / 1 / 1397
سوال :
سلام اقای دکتر من ۱۵ سال پیش عمل لازک انجام دادم که بعد از گذشت چندسال مجددا ضعیف شد و شماره چشم سمت چپ ۳ونیم نمره آستیگمات داره که دکتر مشکوک به قوز قرنیه شدن که طی سه سال توپوگرافی از قرنیه پیشرفتی ملاحظه نشد وچشم سمت چپم یه مقدار خیلی کم اب مروارید داره سوالم اینه که میتونم عمل اب مروارید انجام بدم وهمزمان با لنزهای چندکانونی استیگمات چشمم رو برطرف کنم؟ چون جایی خونده بودم که عمل همزمان اب مروارید واصلاح آستیگمات را میشه انجام داد.ممنونم
پاسخ :
با سلام. امکان انجام عمل آب مرواردید و اصلاح همزمان آستیگماتیسم با استفاده از لنز های توریک امکان پذیر است. اخیرا لنزهای توریک و مولتی فوکال نیز جود دارند که علاوه بر پیر چشمی آستیگماتیسم را نیز درمان می کنند.
 مبحث سوال : آب مروارید یا کاتاراکت تاریخ ارسال سوال : 18/ 11 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :20 / 11 / 1396
سوال :
با درود فراوان تا دوسال پیش دیدم کامل بود ولی به دلیل اب مروارید و تغییر مداوم عینک از یک به 2 و بیشتر ... آمادگی انجام عمل کاتاراکت با استفاده از لنزهای تطابقی از نوع Cristalenz HD و در صورت لزوم استفاده از لنز توریک جهت اصلاح استیگمات برای چشم راستم هستم ، به دلیل بعد مسافت و محدودیت زمانی برای اینجانب، آیا امکان انجام عمل کاتاراکت همزمان دو چشم و یا حد اکثر یک روز امکان پذیر میباشد؟ این سوال با توجه به اینکه عمل کاتاراکتی که به روش شما انجام میشود و فرد همان روز و بدون بستری به فعالیتهای روزانه بر میگردد برایم مطرح شد و درصورت امکان داوطلب خواهم بود. آخرین وضعیت چشمها: چشم چپ 1.75 و چشم راست حدود 3.2 و 2 واحد آستیگمات
پاسخ :
با سلام. عمل های جراحی اب مروارید در دو جلسه انجام می شود؛ اما می توانید در دو روز متوالی انجام دهید. برای هماهنگی لطفا عصر روزهای زوج با مطب تماس بگیرید 02188677611
 مبحث سوال : آب مروارید یا کاتاراکت تاریخ ارسال سوال : 1/ 11 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :1 / 11 / 1396
سوال :
با سلام خدمت دکتر نادری و همکاران عزیز پسری 23 ساله هستم که حدود 6 ماه پیش عمل اب مروارید مادر زادی انجام دادمو چون چشمان ضعیفی داشتم دکتر به من گفتن بعد از این عمل دید دورت خوب و برای مطالعه نیاز عینک خواهی داشت. اما از انجایی که استیگمات چشمانم بعد از عمل خوب نشد دید دور و نزدیکم هر دو ضعیف بود حدود یک ماه پیش به پیشنهاد دکتر عمل prk انجام دادم که دکتر گفتن چشمانت کامل خوب میشود اما الان دید نزدیکم باز تا است و خوب نیست(هرچند بهتر از قبل شده است) نظر شما چیست؟ از بابت طولانی مطلب عذرخواهی منو بپذیرید. با سپاس
پاسخ :
اگر هنگام عمل آب مرارید از لنز تک کانونی استفاده شود و بینایی دور کامل شود، برای نزدیک باید از عینک کار نزدیک استفاده شود.
 مبحث سوال : آب مروارید یا کاتاراکت تاریخ ارسال سوال : 22/ 9 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :9 / 10 / 1396
سوال :
با سلام جناب دکتر بنده هردو چشمم را(درجه -5/5 دیوپتر هر چشم) سال 78 اصفهان عمل آرکی(تیغ الماس)کردم تا مدتی دیدم خوب بود ولی بعد از چند سال ضعیف شد و هرکدام تقریا +3و 3آستیگمات شدند تا اینکه سال 89 چشم راستم را لازک کردم و الان نمره چشمم +1 با 1.25 آستیگمات است سال گذشته تصمیم به عمل جراخی چشم چپ کردم که اصفهان پیشنهاد ترانس پی آر کی را دادند من با مراچعه به تهران و بعد از معاینه گدکتر گفت آب مروارید خفیف داری و پیشنهاد عمل آب مروارید را دادند که من بعد از مراجعه به چند چشم پزشک تعضا گفتند همان لازک خوب است والان اب مروارید حدود 5 درصد میباشد بعضی پزشکان هم میگویند با توجه به اینکه در عمل چشم راست دید کامل نشده همان آب مروارید و کارگذاری لنز توریک بهتر است خواهش میکنم بنده را راهنمایی بفرمایید با توجه به سن 46 سال و موارد فوق کدام عمل مناسب است؟
پاسخ :
با سلام. تصمیم گیری در این شرایط تابع قانون مشخصی نیست؛ چون از هیچ طریقی نمی توان با اطمینان بینایی قابل پیش بینی و قابل قبولی به فرد داد. بهر حال با توجه به آب مروارید، عمل آب مروارید با لنز توریک و یا معمولی را می توان انجام داد و باقیمانده شماره را با پی آر کی اصلاح کرد.
12345678910...صفحه آخر